Agis in beweging

Contact: 020 - 33 77 136

 
Agis in Beweging

Agis Zorgverzekeringen

Agis Zorgverzekeringen vindt het belangrijk dat mensen de mogelijkheid krijgen om voldoende aan beweging te doen. Bij voorkeur dicht bij huis, voor weinig geld en onder goede begeleiding. U sport op deze manier voor slechts €2,- per training en kunt kiezen uit 11 parken in 6 steden.


Agis Fit & Fun

Agis Fit & Fun is de trainingsvorm voor de beginnende sporter. Het is bedoeld voor mensen die weinig ervaring hebben met sporten/bewegen of dat al lange tijd niet meer hebben gedaan. In een groep in de buitenlucht werk je op een afwisselende manier aan je conditie. Per drie weken verandert het accent van de trainingen: conditie, kracht, lenigheid en snelheid. Met dit programma is het mogelijk om met oefeningen, spelvormen maar ook wandelen, joggen en hardlopen een goede basisconditie op te bouwen.


Agis Fit & Run

Agis Fit & Run is bedoel voor de wat gevorderde en iets beter getrainde mensen. Mensen die het leuk vinden om 1 en misschien wel 2 keer per week hard te lopen. Regelmatig wordt een prestatieloopje in de omgeving uitgezocht voor die mensen die dat aanspreekt.


Neem contact op


Bezoek de "Agis in Beweging" website